DE BLOEM-RETRAITE April 2025

EVA WOLF   –   DE BLOEM-RETRAITE

Zen Centrum de Noorder Poort, Wapserveen (Drenthe)

dinsdag 8 – vrijdag 11 april 2025

VRIJE LIEFDE

Lieve allemaal,

Zoals je ziet zal onze jaarlijkse retraite volgend jaar plaatsvinden op een andere plek. Omdat de Hof van Kairos sinds kort te koop staat, hebben we het zekere voor het onzekere genomen en een andere locatie gezocht en gevonden. Zen Center Noorder Poort, waar ik zelf in het verleden zo’n tien jaar zen-meditatie beoefend heb, heeft in de lente nog ruimte voor ons kunnen vinden in hun drukke schema – iets waarvoor ik hen erg dankbaar ben.

Vier dagen voor jezelf.

De Noorder Poort is gelegen in het mooie Drentse weide- en heidelandschap en hier zal je de weidsheid en de diepe stilte kunnen ervaren waarvan ik altijd zo genoten heb. Meedoen aan deze retraite betekent vier dagen voor jezelf. Vier dagen van niet-moeten, vrij zijn, spelen, en thuiskomen. Vier dagen waarin stilte en in-aandacht-aanwezig-zijn (meditatie) de basis zullen zijn.

Het thema van deze retraite is Vrije Liefde.

We gaan ons verdiepen in liefde en seksualiteit en in alles wat daarbij bovenkomt. Zoals jaloezie, kwetsen en gekwetst worden, angst en vertrouwen, samen en alleen zijn. En ook genderdiversiteit en alle mogelijke vormen van samenleven.

                          

Praktische informatie

Kosten deelname

Prijs (inclusief maatlijden, koffie en thee en laken/handdoekenpakket)

     € 450,– eenpersoonskamer

     € 375, — tweepersoonskamer

Bijna iedere kamer heeft een eigen badkamer. De kamers worden ingedeeld op volgorde van aanmelding.

Bereikbaarheid

Met de auto – indicatie: 1.40 min. vanaf Amsterdam en 55 min. vanaf Groningen.

Met de trein – naar station Steenwijk. Er is een ophaalservice voor € 8,– per persoon per rit (wel van tevoren doorgeven aan Marieke, zie bij aanmelden).

Beursfonds

Bij je aanmelding kun je aangeven of je een bijdrage wilt geven aan het fonds dat De Bloem heeft ingesteld en waar mensen met een kleinere beurs een beroep op kunnen doen, zodat zij deel kunnen nemen aan de activiteiten van De Bloem Community. We stellen natuurlijk elk bedrag op prijs; bijdragen vanaf € 50 kunnen echt verschil maken.

Een bijdrage geef je door je deelnamebedrag te verhogen met je donatie.

Aanmelden en informatie

Om je op te geven en voor praktische informatie stuur je een mail naar Marieke de Wal via debloemretraites@gmail.com. Als je vragen hebt over de inhoud kun je contact opnemen met mij via aanevawolf@gmail.com. Je opgave is definitief zodra je je deelnamebedrag + je eventuele donatie hebt overgemaakt op rekening NL14 ABNA 0125 5374 17 t.n.v. Eva Wolf, onder vermelding van ‘De Bloem retraite 4/25’.

Ik ben al volop aan voorbereiden – er is een mooie Reader in wording.

Wie weet tot ziens in april!

(o) eva