Meditatie-Avond

Meditatie-avond

Dit is een avond van thuiskomen bij jezelf. Je leert telkens weer terug te gaan naar je hart, naar die plek voorbij goed en kwaad. De aandachtstraining die ik geef wil een ondersteuning zijn van jouw eigen weg om evenwicht, rust, liefde, wijsheid – of welke naam jij er ook aan geeft – (weer) de basis te laten zijn van je leven van alle dag. 

We beoefenen aandacht in verschillende vormen. We zitten, staan en lopen. Er is geleide meditatie, stilte-meditatie en gespreksmeditatie, waarbij we de Bloem als metafoor gebruiken. Je bent volkomen vrij om aan een onderdeel mee te doen of niet. Je hoeft of moet helemaal niets, zelfs niet ‘goed’ mediteren. Deze twee uur zijn voor jou zelf. Het gaat om oefenen in open aandacht, met je adem als anker. Dat is alles. 

aanmelding

  • Je geeft je op voor één seizoen (januari tot en met april; september tot en met december) én je bent vrij om te komen wanneer jij wilt. 
  • Tussentijds insteken is altijd mogelijk, evenals een keer vrijblijvend meedoen.

online deelnemen

Er is ook de mogelijkheid om als online luisteraar deel te nemen aan onze maandagavonden. Je kunt je daarvoor opgeven door een een mailtje te sturen naar aanevawolf@gmail.com met vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. Dan stuur ik je de info en een tikkie van € 50,— voor een strippenkaart van 10 x, die onbeperkt geldig is. 

Locatie, tijd en kosten

  • Iedere maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur.
  • Je vindt ons op de Apollolaan 50, 1077 BB, Amsterdam in het Del Ferro Instituut. 
  • De deur staat open vanaf 19.30 om bij te praten of om je in stilte voor te bereiden.
  • Je betaalt € 10,— per keer en € 120,— per seizoen, of wij stellen in overleg je bijdrage vast. Wij ondersteunen hiermee het werk van Milton Paolo in Mozambique.

aanevawolf@gmail.com

06-21521819

Gijsbrecht van IJselsteinstraat 217
1082 KJ Amsterdam

De Bloem – praktijk voor non-duale therapie en coaching
Drs Eva Wolf
KvK nr. 01168049
IBAN: NL44 ABNA 0566922185
BIC (SWIFT): ABNANL2A