Toeval bestaat niet

Wat voor nut heeft het om hard te lopen als je niet op de juiste weg bent?

Een dagboek, waarin ik mijn weg beschrijf naar een gezondheid die veel meer inhoudt dan de afwezigheid van ziekte. 

Na een leven lang ‘hard lopen’ bleek ik aan het Chronisch Vermoeidheids Syndroom (CVS) te lijden. Pas na twintig jaar ziek-zijn en zoeken vond ik genezing tijdens een drieweekse training in gezond eten en leven op het Hippocrates Health Institute in Florida, USA. Het belangrijkste ingrediënt voor mijn herstel bleek vers en onbewerkt voedsel te zijn, in combinatie met een leven gebaseerd op meditatie. 

In 2018 ging ik ‘op herhaling’ en schreef dit dagboek, aangevuld met veel praktische leef- en eettips.

eva@evawolf.nl

06-21521819

Gijsbrecht van IJselsteinstraat 217
1082 KJ Amsterdam

De Bloem – praktijk voor non-duale therapie en coaching
Drs Eva Wolf
KvK nr. 01168049
IBAN: NL44 ABNA 0566922185
BIC (SWIFT): ABNANL2A