Nieuwsbrief 2024

Lieve allemaal,

Aan het begin van dit nieuwe jaar – alle goeds! – een nieuwsbrief in plaats van een blog. De Bloem floreert, en daarvan wil ik en willen wij als Sangha[1] jullie graag op de hoogte stellen.

Het eerste nieuws is dat de Opleiding tot De Bloem-facilitator, die nu een jaar bestaat, opengesteld is voor nieuwe deelnemers. Het is verrassende opleiding, die geen opleiding is in de gewone zin van het woord, en die met gesloten beurzen werkt. En je hoeft er niet voor in de buurt van Amsterdam te wonen. Wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar aanevawolf@gmailcom.

Nog meer nieuws:

  • De Bloem (2022) is alweer aan haar tweede druk toe, die dit voorjaar zal verschijnen.
  • Aan de Engelse vertaling wordt hard gewerkt. We hopen dat The Flower nog deze zomer zal uitkomen.
  • Als E-book zal de Bloem binnen een paar maanden te verkrijgen zijn.
  • Het Audio-boek De Bloem is al ingesproken en is nu in de editing-fase.
  • Ook is er een kinderboek in de maak.
  • We hebben sinds kort een eigen YouTube kanaal De Bloem community, waarop een aantal geleide meditaties, ingesproken door Eva, te beluisteren zijn. Je kunt deze meditaties ook vinden op deze website onder ‘luistermateriaal’.

En verder:

Het lenteseizoen begint op maandagavond 15 januari. Vanaf dan tot en met 15 april zullen we weer elke maandagavond van 20.00 – 22.00 bij elkaar komen, live en online – online deelname blijkt erg in trek te zijn! – voor onze aandachttraining. Wil je een keertje meedoen? Van harte welkom! Kijk bij ‘meditatieavond’ voor waar, wat en hoe.

Op zondag 21 januari geeft Eva een open introductie workshop over De Bloem in haar mind and body trainingsstudio in Amstelveen. Zie ook www.zestyourlife.nl/agenda. Een reminder: Eva geeft – en ook diverse deelnemers aan de Opleiding geven – overal in het land een workshop als er acht tot vijftien mensen hiervoor bij elkaar willen komen.

Dit jaar houdt Eva twee retraites in de Hof van Kairos:

  • 1-3 maart – een driedaagse, met als thema Eenvoud en Overgave
  • 26-29 augustus – een vierdaagse, met als thema Leven en Dood

Zie ‘workshops en retraites’ voor meer informatie.

Je ziet, we kunnen even vooruit😉.

Heel veel dank aan iedereen die hun steentje bijdraagt om dit allemaal mogelijk te maken!

In liefde,

(o) Eva


[1] Sangha (Sanskriet) betekent gemeenschap